gastouder gastouderopvang Geertruidenberg- kinderopvang kinderdagverblijf

Het uurtarief van Gastouderopvang Pluk voor 2022 is €6,33 per kind, per uur. Dit is inclusief maaltijden. De kosten hiervan zijn verrekend in het uurtarief.

 

Voor de grotere kinderen is in principe alles aanwezig. Hierbij kun je denken aan boterhammen, beleg, melk en tussendoortjes. 

Voor de allerkleinsten nemen ouders flesvoedingen, fruithapjes en groentehapjes zelf mee. Evenals luiers, luierdoekjes, zinkzalf, speentje, knuffel, slaapzak of pyama en reserve kleding.

Zodra kinderen met de pot mee eten dan kan dat ook bij Pluk.

   

De bemiddelingskosten van Gastouderbureau Roodkapje voor 2022 bedragen € 0,85 per kind per uur met een minimum van € 30,00 per gezin per maand en een maximum van € 100,00 per gezin per maand ( zie tarieven gastouderopvang).

  

Anders dan bij een kinderdagverblijf betaal je voor de opvang niet per dagdeel maar per uur. Je betaalt dus alleen voor de uren die je afneemt. Dit geldt ook voor vakantiedagen. 

 

Gastouderopvang Pluk is een geregistreerde gastouderopvang welke ook is te vinden in het landelijke register kinderopvang, onder LRKnummer 155737570. Dit is van groot belang om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag.

 

     

 

gastouder gastouderopvang Geertruidenberg- kinderopvang