gastouder gastouderopvang Geertruidenberg- kinderopvang

Mijn naam is Felien Kieboom (geboren in 1988). Ik kom uit een warm gezin en heb een fijne jeugd gehad. Een groot deel van mijn jeugd paste mijn moeder door de weeks op mijn nichtjes en neefje. Ik denk nog graag terug aan alle gezellige speelmiddagen en dat we met zijn allen aan tafel zaten. Mijn nichtjes en neefje hebben een hechte band en trekken nog steeds veel met elkaar op, erg leuk om te zien!

 

“Als kind wist ik het al, dit wil ik later ook.” 

 

Na de HAVO heb ik de HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening afgerond. Ik heb tijdens mijn opleiding kennis en ervaring opgedaan over o.a. opvoeding, observeren, sociale vaardigheidstrainingen en spelagogiek. Ik heb ervaring met ADHD, autisme, verstandelijke beperking en epilepsie. Tijdens mijn opleiding heb ik vrijwilligerswerk gedaan in de organisatie en begeleiding van een kindervakantieweek. Verder heb ik van jongs af aan veel opgepast.

De doelgroep kinderen bleef me trekken en daarom ben ik bij een kinderdagverblijf gaan werken. In eerste instantie was dit ter overbrugging. Ik vond het echter zó leuk dat ik er ben blijven hangen. Ik heb daar vele leuke, interessante, gezellige ervaringen opgedaan. Elke dag ging ik met plezier naar mijn werk en genoot ik van het werken met kinderen.

 

         “Mijn hart ligt bij de kinderopvang”

 

Tijdens de jaren dat ik in de kinderopvang heb gewerkt, heb ik mijn EHBO Eerste hulp aan kinderen behaald. Mijn EHBO diploma is via Oranje Kruis gecertificeerd. Dit diploma houd ik up to date door herhaal-bijeenkomsten bij te wonen voor verdieping en verlenging van mijn EHBO.  
Daarnaast heb ik de bijscholingscursus ‘De ontwikkeling van het jonge kind’ gevolgd via de Kinderopvangacademie en afgerond met een certificaat.
Ik vind het belangrijk om te blijven leren. Via het gastouderbureau blijf ik me ontwikkelen door cursussen en informatiebijeenkomsten.

 

Ik ben gastouder vanaf januari 2014. Gastouderopvang spreekt mij enorm aan. Voor mij is het de ideale combinatie tussen het professionele van een kinderdagverblijf en het huiselijke en kleinschalige van thuis.“Werken met kinderen is mijn passie!”

 

 

gastouder gastouderopvang Geertruidenberg- kinderopvang